Αναζήτηση προϊόντων
Μενού Πελάτη

H εταιρία

 

Το Σεπτέμβριο του 2004 ο Γιώργος Παυλίδης δημιουργεί το δικό του εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Ελληνικό Κέντρο Αργυροχρυσοχοΐας με εξειδίκευση στην γεμμολογία. Οι σπουδές του ολοκληρώνουν και αναβαθμίζουν τις τεχνικές γνώσεις του επάνω στις ορυκτές πέτρες και προσθέτουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στην 10 ετή εμπειρία που έχει ήδη αποκτήσει στην κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων, ξεκινώντας την δραστηριοποίηση του από νεαρή ηλικία.

Η Φιλοσοφία μας

Η ειλικρίνεια και η διάθεση για τίμιες συνεργασίες είναι η βάση στην οποία στηρίζουμε κάθε επαγγελματική μας κίνηση και δραστηριότητα.

Το εμπορικό σήμα PG
PagisΗ εταιρία ξεκινά την δραστηριοποίηση της με εμπορικό σήμα το PG που προέρχεται από τα αρχικά γράμματα του ονόματος του ιδιοκτήτη, στα λατινικά. Έχοντας σαν βάση το PG σχεδιάζει και παράλληλα κατασκευάζει τις πρώτες σειρές προϊόντων που φέρουν το σήμα της.

Η γκάμα μας
Τα πρώτα δημιουργήματα του εργαστηρίου αφορούν στην κατασκευή ασημένιων δακτυλιδιών.
Ακολουθούν οι βαπτιστικοί σταυροί από χρυσό Κ14 και οι ειδικές κατασκευές κατόπιν παραγγελίας.

Ο στόχος μας
Η εταιρία σήμερα στοχεύει και ετοιμάζεται να εισέλθει στις αγορές του εξωτερικού μετατρέποντας το διακριτικό τίτλο και εμπορικό σήμα της σε PaGiS από PG-Παυλίδης. 
Η νέα εταιρία με το εμπορικό σήμα PaGiS σχεδίασε και κατασκεύασε μια πολύ ιδιαίτερη σειρά από μονόπετρα δαχτυλίδια με την ονομασία L.O.V by PaGiS η οποία είναι διαθέσιμη σε όσους ενδιαφέρονται να την αποκτήσουν, είτε προέρχονται από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό.

Ηθικές αξίες

Η εταιρία μας από τα πρώτα της βήματα βασίστηκε σε συγκεκριμένες ηθικές αξίες, όπως η ειλικρινής αντιμετώπιση όλων των πελατών της. 

Αυτό το σημείο έχει γίνει πλέον ένα από τα πιο δυνατά μας σημεία! Από την πρώτη στιγμή της επαγγελματικής μας δραστηριοποίησης, υποσχεθήκαμε ότι δεν θα σας εκθέσουμε απέναντι στους δικούς σας πελάτες γιατί γνωρίζουμε καλά ότι κάθε επιχείρηση έχει στηθεί με κόπο και όλοι μας θέλουμε να έχουμε αξιόπιστους συνεργάτες που μας κάνουν περήφανους με τα σωστά εμπορεύματα τους είτε από την ποιότητα μετάλλων, πετρών, υψηλής τεχνικής και σχεδιασμού είτε από την ποιότητα κατασκευή και την τήρηση των συμφωνηθέντων .

Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε γνωστοί σε καταστήματα και εμπόρους στον κλάδο μας και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αλλάξουμε στο παραμικρό!

Γιώργος Παυλίδης