Ατελιέ

 

magazi.jpg
Το Σεπτέμβριο του 2004 ο Γιώργος Παυλίδης δημιουργεί το δικό του εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Ελληνικό Κέντρο Αργυροχρυσοχοΐας με εξειδίκευση στην γεμμολογία. Οι σπουδές του ολοκληρώνουν και αναβαθμίζουν τις τεχνικές γνώσεις του επάνω στις ορυκτές πέτρες και προσθέτουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στην 25 ετή εμπειρία που έχει ήδη αποκτήσει στην κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων, ξεκινώντας την δραστηριοποίηση του από νεαρή ηλικία.

Το εμπορικό σήμα PG
PagisΗ εταιρία ξεκινά την δραστηριοποίηση της με εμπορικό σήμα το PG που προέρχεται από τα αρχικά γράμματα του ονόματος του ιδιοκτήτη, στα λατινικά. Έχοντας σαν βάση το PG σχεδιάζει και παράλληλα κατασκευάζει τις πρώτες σειρές προϊόντων που φέρουν το σήμα της. Η εταιρία επίσης κατοχυρώνει το όνομα PaGis όπου θα φέρουν πολλές σειρές κοσμημάτων.

 

esoteriko.jpg

Το ατελιέ PaGis έχοντας απεριόριστη αγάπη για την τέχνη της κοσμηματοποιίας πραγματοποίησε μια σπάνια σύζευξη ταλέντου στον σχεδιασμό και την κατασκευή κοσμημάτων με την αθάνατη λάμψη του χρυσού και των πολυτίμων λίθων.

xoros.jpg

Το ατελιέ PaGis σεβόμενο την απέραντη ομορφιά της φύσης και την αγάπη που περιβάλει τις ανθρώπινες σχέσεις, εργάζεται με αφοσίωση, έμπνευση και τέχνη, δημιουργώντας κοσμήματα με ιδιαίτερο  στιλ, σπανιότητα, φινίρισμα, αλλά και πραγματική αξία, δηλαδή το κόσμημα που φέρει την υπογραφή “PaGiS”

 

Γιώργος Παυλίδης