Χειροποίητα

Εξειδίκευση στα χειροποίητα κοσμήματα.

 

Pagis Hand madeΗ τεχνογνωσία του κ. Γιώργου Παυλίδη προσφέρει στο εργαστήριο αλλά και στην εταιρία την φήμη του ειδικού στα χειροποίητα κοσμήματα κατόπιν παραγγελίας. Οι ειδικές κατασκευές πλέον αφορούν σε μοναδικά κοσμήματα που
σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του πελάτη. Η κατασκευή επεκτείνεται και στην δημιουργία ειδικών πρωτότυπων δοκιμίων, τα γνωστά καλούπια, που χρησιμεύουν στην παραγωγή κοσμημάτων σε ευρύτερη κλίμακα, από άλλους κατασκευαστές.

Ο συνδυασμός τεχνογνωσίας και έμπνευσης επιτρέπει στο εργαστήριο να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, δηλαδή στον σχεδιασμό και την κατασκευή μοναδικών κοσμημάτων με πολύτιμες και ορυκτές  πέτρες, 18 καρατιών.

Το εργαστήριο συνεχίζοντας να εξελίσσεται, προσθέτει στην γκάμα του μια νέα σειρά προϊόντων, τους επιστήθιους σταυρούς και τα εγκόλπια. Η νέα αυτή σειρά απευθύνεται σε καταστήματα εκκλησιαστικών ειδών σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο προσφέροντας πάντα, μοναδικότητα σχεδιασμού
και υψηλότατη ποιότητα κατασκευής. Τα σχέδια του εργαστηρίου ακολουθούν τις τάσεις στην μόδα αλλά και τις διεθνείς εξελίξεις.

Όλα τα προϊόντα της εταιρίας με διακριτικό σήμα PG είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με μεράκι και όρεξη έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μεν άριστο αλλά και σε λογική τιμή, ικανοποιώντας τον τελικό πελάτη και από άποψη εμφάνισης αλλά και από άποψη κόστους απόκτησης.

Το εργαστήριο δεν σταματά να ενημερώνεται και να παρακολουθεί με πολύ προσοχή τις εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και την μόδα στον κλάδο, χωρίς βέβαια να παραμελεί τις οικονομικές εξελίξεις.