Χρυσοτεχνία

 

 

Λιώσιμο μετάλλου  
Κατασκευή κοσμημάτων

Στην εταιρία Pagis δεν μας αρκεί απλά να κατασκευάζουμε κοσμήματα. Η δική μας εταιρία κρατάει την παράδοση των παλαιότερων εργαστηρίων τα οποία κατασκεύαζαν κοσμήματα εξ’ ολοκλήρου στον δικό τους εργαστηριακό χώρο, τηρώντας και διατηρώντας την παράδοση από γενιά σε γενιά. 

 

  Φινίρσιμα 
Με αγάπη, μεθοδικότητα, τεχνογνωσία και φαντασία κατασκευάζουμε κοσμήματα στο δικό μας εργαστήριο ξεκινώντας από την σχεδιαστική υλοποίηση κάθε ιδέας μας, την μορφοποίηση των καλουπιών, την χύτευση, τα καρφώματα, το γυάλισμα και το τελικό φινίρισμα.   Κατασκευή κοσμημάτων
Κολλήματα   
Κατασκευή κοσμημάτων

Στο ατελιέ Pagis εφαρμόζουμε πανάρχαιες τεχνικές κοσμηματοποιίας σε συνδυασμό με τα ποιο σύγχρονα μηχανήματα 

  Τεχνική κοκκίδωσης

Μια αρχαία Ελληνική τεχνική κατά την οποία λεπτά σύρματα χρυσού με την βοήθεια της φωτιάς δημιουργούνται μικρά σφαιρίδια όπου στην συνέχεια τοποθετούνται με ακρίβεια πάνω σε κοσμήματα.

Κατασκευή κοσμημάτων

Τεχνική  σφυρηλάτησης  

Κατασκευή κοσμημάτων

Τεχνική του  Ήφαιστου "σφυρηλάτηση". Σύμφωνα με αυτή, ο τεχνίτης χρυσοχόος τοποθετεί το κόσμημα σε σταθερή επιφάνεια και έπειτα με ένα μικρό σφυρί και με την βοήθεια μικρών εργαλείων δημιουργεί στο μέταλλο κυματιστή  μορφή.

  Τεχνική σκαλίσματος 

Οι αρχαίες αυτές τεχνικές σε συνδυασμό με τις νέες τάσεις της μόδας χαρακτηρίζουν διαχρονικά το ατελιέ PaGis

Κατασκευή κοσμημάτων

Δέσιμο πετρών  

Κατασκευή κοσμημάτων

Όλα περνούν από τα δικά μας χέρια για να έχουμε την αποκλειστική ευθύνη έναντι του πελάτη μας και να μην εξαρτώμαστε από εξωγενείς παράγοντες. Pagis σημαίνει Παραδοσιακή Χρυσοχοΐα με σύγχρονες και καινοτόμες ιδέες σχεδιασμού και παραγωγής.